Officieel akkoord voor het project in Makuyu!!!

Door: Anita

Blijf op de hoogte en volg Anita

08 Juli 2014 | Nederland, Driel

Vandaag hebben Jessy en ik dan eindelijk het akkoord gekregen dat we zijn aangenomen op het project in Makuyu (Kenia)!!!
We gaan een voorstel brief schrijven en opsturen naar de directeur father Abel, daarna kunnen we onze tickets gaan boeken en staat de datum vast. Ik ben zo blij dat we weer een stapje dichter bij zijn, de kriebels worden met de dag erger hihi :D
De komende 8 weken zijn we druk met het voorbereiden, inentingen halen, visum regelen, verdiepen in het land en de cultuur. Daarnaast zijn we bezig met inzamelingsacties zodat we voor de kinderen dagjes uit kunnen organiseren, schoolspullen/kleding vergoeden, speeltoestellen enz. enz. :D

Jullie horen snel meer van mij!

Liefs Anita

• 08 Juli 2014 - 19:14

Mami:

Lieve Anita, je vertelde ons net dat je eindelijk bericht hebt gekregen vanuit Kenia.... Wat een blijdschap en wat heerlijk dat jullie verblijf akkoord is bevonden! Ik voel jou vreugde jou blijdschap en je intense verlangen! We kunnen gaan aftellen.... Veel succes met de voorbereiding. Wij gaan ons ook voorbereiden op jou lange reis... Wacht maar af hihi. Liefs van jou mami xxx

• 09 Juli 2014 - 09:19

Maren:

Ik wens je ontzettend veel plezier & pas goed op jezelf!!!

Dikke kus maren

• 09 Juli 2014 - 11:12

Anita Van Den Berg:

dankjewel lieve schatten! :)

• 09 Juli 2014 - 17:27

Riekie Jacobs:

Lieve Anita
    wat een uitdaging staat jullie te wachten. Heel veel plezier
    Geniet van dit avontuur en schrijf af en toe iets,
    Zodat we kunnen mee genieten van je avontuur .
    Dikke knuffel Riekie

• 07 September 2014 - 19:35

Suzanne:

Gefeliciteerd super leuk voor jullie. Xx

Verslag uit: Nederland, Driel

Mijn eerste lange & verre reis!

Eindelijk is het dan zover, 2014 het jaar waarin ik een half jaar naar Kenia toe ga om daar vrijwilligerswerk te gaan doen. Ik heb er lang op gewacht en het is nog steeds een beetje onwerkelijk, maar vandaag 08/07/2014 heb ik dan toch officieel akkoord dat Jessy en ik zijn aangenomen op het project in Makuyu!!! Dit project bestaat uit een kindercreche, basisschool, middelbare school, technische school voor meiden en een technische school voor jongens.
Samen met Mijn buddy Jessy hebben we al vele voorbereidingen getroffen voor de reis en het verblijf daar. Ik heb er onwijs veel zin en kan nu echt beginnen met aftellen!! Op 10/09/2014 vliegen we samen de lucht in om 16.00u Nederlandse tijd. Tijdens de zomertijd hier is het +1 u in Kenia en tijdens onze wintertijd is het +2 u in Kenia.

Jullie kunnen mij volgen via deze site, je kunt je aanmelden met je email-adres bij de mailingslijst (linker kolom op pagina) zodat je een melding krijgt wanneer ik iets gepost heb.

Heel veel lees plezier!!

Liefs Anita